Μαρινάκης: Δηλώσεις με νόημα εκλογών μετά τη συνάντηση με Τσίπρα στα Θεοφάνια (Video)

Μαρινάκης: Δηλώσεις με νόημα εκλογών μετά τη συνάντηση με Τσίπρα στα Θεοφάνια (Video)

Είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος ο καθαγιασμός των υδάτων, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά. Στη χθεσινή τελετή παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συναντήθηκε στην είσοδο με τον ιδιοκτήτη της Alter Ego Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου και αντάλλαξαν ευχές όχι μόνο για την ημέρα αλλά και για το νέο έτος.

Διαβάστε επίσης – Το μέλλον θα δείξει αν έσπασε ο «πάγος» Τσίπρα – Μαρινάκη

Από τη μεριά του ο εκδότης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχήθηκε, με νόημα, σε όλον τον κόσμο υγεία και φώτιση για να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, επισημαίνοντας με νόημα ότι φέτος είναι και έτος εκλογών.

«Σήμερα γιορτάζουμε σε όλη την Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες και φυσικά το πρώτο λιμάνι της χώρας μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να μας φωτίσει ο Θεός να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για τις οικογένειές μας, για τη δουλειά μας, για την καθημερινότητά μας. Επίσης, έρχονται εκλογές μέσα στο 2023, οπότε καλό είναι να μας φωτίσει ο Θεός όλους να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Να είστε καλά και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην κάμερα του Mega.

https://youtu.be/QEwPPOG66IE

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter