Μάριος Παπαγεωργίου: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε σπηλιά-Σε εξέλιξη έρευνες των αρχών

Μάριος Παπαγεωργίου: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε σπηλιά-Σε εξέλιξη έρευνες των αρχών

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν πριν λίγες ημέρες σε μία σπηλιά στα Δερβανοχώρια, την περιοχή που είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας, μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Δέκα χρόνια μετά την αποτρόπαιη δολοφονία του 26χρονου, το θρίλερ της ανεύρεσης της σορού του βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πρόσφατα ευρήματα πιθανώς να σημαίνουν και το τέλος των αναζητήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» μία σπηλαιολογική ομάδα κατά τη διάρκεια εξόρμησής της, εντόπισε οστά και κρανίο σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων, ενώ πιο δίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα.

Σημειώνεται πως στο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί αρκετές έρευνες καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι στην περιοχή ενδεχομένως οι απαγωγείς του Μάριου Παπαγεωργίου να επιχείρησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της δολοφονίας θάβοντας ή καίγοντας την σορό του.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός ύποπτος για την υπόθεση του 26χρονου ήταν ένας οικογενειακός φίλος ηλικίας 72 ετών, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και επιπλέον 20 έτη για ανθρωποκτονία, αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε απαχθεί από το Παλαιό Φάληρο τον Αύγουστο του 2012 και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Η έκθεση του καναδού ερευνητή, που συντάχθηκε έπειτα από αίτημα της οικογένειας, φαίνεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη και οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος του.

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα έρευνα από τις δικαστικές αρχές για εμπλοκή 9 ακόμα ατόμων

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση της αρπαγής και της δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012

«Έσπασε» η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: Πείτε μου που είναι τα κόκαλα του παιδιού μου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter