Μαρθελίνο: «Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση»

Μαρθελίνο: «Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση»

Tην ανάγκη βελτίωσης της ομάδας του στην αυριανή ρεβάνς αν θέλει να προκριθεί σε βάρος του Παναθηναϊκού, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο.

Ο Ισπανός τεχνικός, δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι. Εάν ο προπονητής είναι απαισιόδοξος, τότε θα μεταδώσει την απαισιοδοξία στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε. Περιμένω συμμετοχή απ’ όλους στην επίθεση, από την προώθηση της μπάλας μέχρι το τελείωμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στις αποφάσεις μας στην επίθεση. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αύριο θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς: «Δεν μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω. Θεωρώ ότι οι αυτοσχεδιασμοί οδηγούν πιο εύκολα στα λάθη. Δύο ή τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή δεν θα επηρεάσουν την κατοχή της μπάλας. Προσπαθούμε να είμαστε πιο κινητικοί, να έχουμε επιλογές στην πάσα για αυτόν που έχει τη μπάλα. Στο μέλλον ίσως να παίξω με τρεις μέσους. Θα ξέρουμε το οριστικό δυναμικό μας στις 31 Αυγούστου και ίσως να αναπροσαρμόσω το σχέδιο μου».
Από την πλευρά του ο Γιοάν Βερετού, εκ μέρους των παικτών της Μαρσέιγ, δήλωσε:

«Καταρχάς, είμαστε πίσω, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσουμε όσα έχουμε. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ήμασταν πιο συμπαγής, πιο στιβαροί, είχαμε μικρές αποστάσεις και αφήσαμε λιγότερους χώρους στον αντίπαλο».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Μαρσέιγ είπε: «Με τον προπονητή είχαμε έναν διάλογο, είδαμε τους αγώνες μας σε βίντεο, αναλύσαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τη μπάλα, δουλεύουμε σε αυτό εδώ και ένα μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter