Μαθαίνοντας ασφαλώς με τον Mr. GoodMix…

Μαθαίνοντας ασφαλώς με τον Mr. GoodMix…

Ο Αρης Χατζηαντωνίου και η ομάδα του μας μαθαίνουν πως_x000D_
μπορούμε να απολαμβάνουμε ποτά για κάθε γούστο, φτιαγμένα από εμάς, στο σπίτι_x000D_
μας

Φωτογραφίες/ Videos Νίκος Μυλωνάς

Με τον Αρη Χατζηαντωνίου είχαμε βρεθεί στο μικρό χρονικό διάστημα της ελευθερίας κίνησης, πριν και μετά τα μέτρα ασφαλείας λόγω Covid-19 στο χώρο εργασίας, έμπνευσης και δημιουργίας του στον Κεραμεικό, στο MoMix.

Οι συνθήκες άλλαξαν και συνεχώς αλλάζουν, όμως ο Αρης παραμένει πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και κυρίως λάτρης της δουλειάς του. Τον επισκέφτηκα ξανά στο εργαστήριό του, το οποίο εκτός από την λογική χρήση για τους διάφορους πειραματισμούς, λειτουργεί πλέον σαν χώρος τηλεκπαίδευσης, ένας όρος που έχει γίνει της μόδας λόγω συνθηκών. Ετσι λοιπόν, εκτός από όλα τα περίεργα εξαρτήματα και τις ακόμα πιο ιδιαίτερες πρώτες ύλες, είδα ένα μικρό στημένο στούντιο, με τα φώτα και τις κάμερες σε ετοιμότητα για το νέο εγχείρημα του Αρη: το «Mr. GoodMix».

Η κουβέντα μας ξεκίνησε ρωτώντας για το τι ακριβώς συμβαίνει σε όλο αυτό το ιδιαίτερο σκηνικό. «Με όλες αυτές τις περίεργες καταστάσεις που ζούμε, σκοπός είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο που βρίσκεται στο σπίτι και φυσικά δεν έχει τον προσωπικό του μπάρμαν, να πιει ένα ποτό υψηλής ποιότητας, δείχνοντας όλη την διαδικασία με τον πιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Αυτό το ποτό μπορεί να είναι από ένα απλό κοκτέιλ, μέχρι κάτι που να απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές, με υλικά που μπορεί να έχει ο καθένας στο σπίτι του. Φτιάχνουμε λοιπόν videos στα οποία δείχνουμε το πώς μπορεί να δημιουργήσει ο καθένας, ακόμα και αν δεν είχε ποτέ την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο».

Ρωτώντας για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας στις δημιουργίες, ο Αρης μας είπε. «Το βασικότερο είναι να υπάρχει καλή διάθεση, καθώς η τεχνική και κατόπιν το αποτέλεσμα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός της ομάδας, να δημιουργήσει κάτι χαρούμενο, εύκολα κατανοητό από όλους και κυρίως να περάσουμε και εμείς καλά στο γύρισμα, αλλά και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν το video και θα ξεκινήσουν μετά να πειραματίζονται».

Παρόλο που οι οθόνες σε τηλεόραση και υπολογιστές έχουν γεμίσει με εκπομπές γαστρονομίας, κάτι αντίστοιχο δεν είναι συνηθισμένο, τουλάχιστον για τα εγχώρια δεδομένα. «Αν τα βάλουμε σε μία ζυγαριά, το video tutorial για τη δημιουργία ποτού λείπει και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα που έγινε πράξη, πάντα με την βοήθεια όλης της ομάδας. Ιδέες υπάρχουν πολλές, αλλά δύσκολα βρίσκονται αυτοί που θα τις κάνουν πράξη».

Στην κουβέντα μπήκε ο Νίκος Μυλωνάς, υπεύθυνος για τις φωτογραφίες και τα videos του «Mr. GoodMix» και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και social media, ο Γιώργος Καράβας. Στην ομάδα βρίσκεται επίσης η Χρυσούλα Κυριακοπούλου, υπεύθυνη επικοινωνίας και κειμενογράφος, καθώς σε κάθε video υπάρχει και η απαραίτητη ιστορία μαζί με την συνταγή που το συνοδεύει.

Ζήτησα από το Νίκο ένα σχόλιο για το εγχείρημα. «Κινούμαστε στο χώρο των events και σίγουρα είναι κάτι που μας αρέσει, ειδικά όταν δουλεύουμε με καθαρούς ανθρώπους, εννοώ σαν προσωπικότητες». Ο Γιώργος μας μίλησε για την φιλοσοφία της ιδιαίτερης αυτής τηλεκπαίδευσης. «Σκοπός είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα αυτό το οποίο θέλει και φυσικά σε κάθε κομμάτι των social media, καθώς είναι το φαινόμενο της εποχής. Το ζητούμενο είναι το προσιτό, το κατανοητό, το ευχάριστο και φροντίζουμε να παραμένουμε σε όσο πιο ψηλό επίπεδο ποιότητας, σε εικόνα, ήχο και κυρίως σε περιεχόμενο. Απευθύνεται σε όλους, ειδικούς και μη, λάτρεις του ποτού και μη».

Φεύγοντας από το MoMix, εκτός από το χαμόγελο λόγω της καταπληκτικής αυτής δημιουργικής παρέας, πήρα το υλικό το οποίο φιλοξενούμε εδώ, αλλά και την υπόσχεση του Αρη για όλα όσα έρχονται από τον «Mr. GoodMix», τον οποίο περιμένουμε να φιλοξενήσουμε με τις νέες ιδέες και δημιουργίες.

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCUf74_yU31tw6Efn3jdW-dw

Facebook Page: https://www.facebook.com/mr.goodmix

Instagram Page: https://www.instagram.com/mr.goodmix/

Το Doc Food and Drink σας περιμένει στην ομάδα στο Facebook, με τις δικές σας ιδέες, προτάσεις και κυρίως δημιουργίες!

https://www.facebook.com/groups/DocFood.Drink/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter