Μαξίμου: «Έπιασαν στον ύπνο» τον Μητσοτάκη και δεν ήξερε;

Μαξίμου: «Έπιασαν στον ύπνο» τον Μητσοτάκη και δεν ήξερε;

Τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να μας πουν ορισμένοι, συμπεριλαμβανομένων αρκετών φιλοκυβερνητικών μέσων. Δεν ήξερε ή δεν τον ενημέρωσαν με τους αγρότες, οπότε κάποιος άλλος φταίει.

Στην άλλη περίπτωση κρατάνε παρωπίδες και δεν είναι κίνημα… στους αγρότες. Δεν είναι πλειοψηφία οι φοιτητές και δεν είναι ακρίβεια αλλά μια αισχροκέρδεια ορισμένων όπου τα πρόστιμα είναι κλάσματα των κερδών.

Αν συμπεριλάβουμε και τα «εθνικά» μέσα, θα κάνουμε πάρτι στο «δεν είναι αυτό που νομίζετε»! Βάλτε και όλα τα όπλα που θεωρητικά θα πληρώσουμε που βέβαια δεν φτάνουν δέκα προϋπολογισμοί.

Η λογική πως «δεν ήξερε ο Μητσοτάκης» έχει παρέλθει προ πολλού.

Αν δεν ήξερε μετά από 4-5 χρόνια στο Μαξίμου και πολλά περισσότερα στην πολιτική, στα υπουργεία και στους διαδρόμους, τότε είναι ανίκανος να κυβερνήσει. Ίσως να έχει ικανότητα στο να ξεγελάσει.

Αν ήξερε και δεν έκανε τίποτα -γιατί αυτό ήταν η επιλογή του- και μετά να στέλνει τα ΜΑΤ στους αγρότες, στους φοιτητές και να κόβει παραβάσεις της πλάκας στους επιχειρηματίες και τις βιομηχανίες είναι απλά η δική του πολιτική.

Γιατί πολιτική του νεοφιλελεύθερου και ταξικού (και τοξικού) Μητσοτάκη είναι τα λεφτά στους λίγους, τα λίγα στους πολλούς με έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης, με προπαγάνδα, με έλεγχο των Εξουσιών. Είναι αυτό που έλεγε για το Περιστέρι που έβγαζε ψυκτικούς

Αν κάποιος συνεχίζει να νομίζει πως ο «τουρίστας» Μητσοτάκης δεν ήξερε, μάλλον δεν έχει πάρει μυρωδιά από το τι σημαίνει ταξική και θατσερική πολιτική…

Πάντως «τουρίστας» δεν ήταν!

Διαβάστε επίσης:

Ο ψυκτιΚούλης

Γρηγόρης Δημητριάδης: Η αινιγματική ανάρτηση με τη σκακιέρα και το μήνυμα

Στερνή μου γνώση: Τώρα η Νέα Αριστερά ψάχνεται για ενότητα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter