Με ίσες αποστάσεις και ασάφεια ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Ανδρουλάκης

Με ίσες αποστάσεις και ασάφεια ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Ανδρουλάκης

Λογική ίσων αποστάσεων ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας την Παρασκευή κατά την προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο.

Από την πλατεία Ελευθερίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης έμεινε πιστός στη λογική των ίσων αποστάσεων και επισήμανε ότι ο «λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά», σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε τον Ηλία Κασιδιάρη να κάνει προεκλογική εκστρατεία από τη φυλακή, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε ντροπή να λέει ο Μπαρμπαρούσης θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε ότι ο λαός της Κρήτης «ήταν πάντα περήφανος και προοδευτικός, γι’ αυτό δεν φύτρωσε ποτέ στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε τον γνώριμο του διμέτωπο αγώνα, σημειώνοντας ότι «εμείς είμαστε ανάχωμα, αποτρέπουμε τα χειρότερα σενάρια για την πατρίδα» και επιτιθέμενος τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «χρυσός χορηγός» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ- δεκανίκι, κ. Μητσοτάκη! Υπάρχει ΠΑΣΟΚ δυνατό που θα σας στείλει σπίτι σας. Εμείς σηκώνοντας ξανά τον ήλιο ψηλά κτίζουμε την ισχυρή Ελλάδα του 21ου αιώνα», προτού κατηγορήσει για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για λογοκλοπή του συνθήματος «Αλλαγή». «Η αλλαγή δεν είναι ένα σύνθημα, είναι η εικόνα, η εμπειρία, η μνήμη του ελληνικού λαού για το έργο της δημοκρατικής παράταξης. Πρώτη φορά Αριστερά ήταν το ’81, είπε και πρόσθεσε πως ο Τσίπρας συνεργάστηκε με τη Δεξιά του Καμμένου» είπε συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Κάνοντας λόγο για λαϊκισμό με γραβάτα και λαϊκισμό χωρίς γραβάτα, συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι η μόνη εναλλακτική λύση», αποφεύγοντας ωστόσο να διευκρινίσει ποια είναι η πρόταση εξουσία του κόμματός του. Και κατέληξε: «Εγώ μιλάω για συνεννόηση, όχι για παζάρια εξουσίας. Την κυβέρνηση θα την καθορίσει ο λαός και όχι οι ολιγάρχες σε σκοτεινά δωμάτια, όπως μάθατε στο παρελθόν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter