Με κορυφαίο Αμερικανό επικοινωνιολόγο ταξιδεύει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με κορυφαίο Αμερικανό επικοινωνιολόγο ταξιδεύει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η είδηση πέρασε «στα ψιλά» γιατί ίσως δεν εξυπηρετούσε το όλο εγχείρημα, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρούσε μέσα από τη ΔΕΘ να ανατρέψει την υποχώρηση της δημοτικότητάς του αλλά και του κόμματός του.

Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους επιβαίνοντες του πρωθυπουργικού αεροσκάφους κατά την πτήση προς τη Θεσσαλονίκη εκτός από το πρωθυπουργικό ζεύγος ήταν και ο Αμερικανός Stan Greenberg, κορυφαίος και ιδιαίτερα ακριβοπληρωμένος υπεύθυνος πολιτικής στρατηγικής και δημοσκόπος.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται εδώ αλλά έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του. Πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την ανάληψη της ηγεσίας της Ν.Δ.

Ο Γκρίνμπερκ έχει διατελέσει σύμβουλος του προέδρου Κλίντον, του αντιπροέδρου Αλ Γκορ, του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, του Νέλσον Μαντέλα και του Ισραηλινού προέδρου Ιτσχάκ Χέρτζογκ. Πελάτες του υπήρξαν (ή και παραμένουν) -όπως διαβάζουμε- οι: Boeing, BP, Microsoft και άλλες διεθνείς πολυεθνικές.

Το όνομά του λοιπόν βρίσκεται στη λίστα επιβατών που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, όπως αυτή κοινοποιήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όσον αφορά τον ίδιο, είναι γεννημένος το 1945 και η σύζυγός του είναι η ιδιαίτερα εύπορη εύπορη Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Ρόζα Ντελάουρο.

Και το ερώτημα είναι τι θέλει ένας κορυφαίος και πανάκριβος επικοινωνιολόγος στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα στοιχεία που συγκεντρώνει η κυβέρνηση από τις κρυφές δημοσκοπήσεις, οι συνεχείς πλέον αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, η εικόνα της κυβέρνησης στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και η αγανάκτηση του κόσμου όπως καταγράφηκε μετά τις συνεχείς αποτυχίες (πανδημία, φωτιές, ανασχηματισμός, οικονομική πολιτική) έχει σημάνει συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η εικόνα δεν βελτιώνεται ούτε από το μασάζ από τα φιλικά ΜΜΕ και μάλιστα όταν και αυτά φτάνουν στο σημείο να επιτίθενται στην κυβέρνηση, όπως πρόσφατα στο θέμα του ανασχηματισμού που κατέληξε σε φιάσκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο Γκρίνμπεργκ βοήθησε στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τόσο στο πακέτο μέτρων όσο και στην επικοινωνία.

Ένα σημαντικό επίσης ερώτημα που τίθεται είναι, εφόσον βρίσκεται εδώ επαγγελματικά, ποιος τον πληρώνει και πόσο.

Γιατί η καταχρεωμένη Νέα Δημοκρατία –θεωρητικά- δεν έχει τέτοια περιθώρια.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μας απαντήσουν αλλά μάλλον θα συμβεί αυτό που κάνει συνέχεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Είτε αποκλείει τα Μέσα Ενημέρωσης που δεν τον συμφέρουν, είτε απλά αρνείται, είτε απλά απαντούν κύκλοι με fake news…

Εκτός κι αν πει πως… βρέθηκε τυχαία στη χώρα και λόγω ευγένειας τον κάλεσε να απολαύσει το βατερλό του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ….

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter