Μεγάλη συναυλία φοιτητικών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Μεγάλη συναυλία φοιτητικών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Σε μια δράση που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες ανθρώπους προχωρούν οι φοιτητικοί σύλλογοι Θεσσαλονίκης το σημερινό βράδυ. Συγκεκριμένα, διοργανώνεται συναυλία στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία θα συμμετάσχουν ο Γιάννης Χαρούλης, η Βάσω Βασιλειάδου και τα Μπρατίμια.

Πρόκειται για την τελευταία μεγάλη κινητοποίηση των φοιτητών της Θεσσαλονίκης πριν την πανελλαδική πορεία της Παρασκευής, οπότε και θα διαδηλώσουν στους δρόμους της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ακολουθεί ολοκληρη η ανακοίνωση των φοιτητικών συλλόγων:

“Συναυλία στήριξης των Καταλήψεων Φοιτητικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης
Με τους:
– Γιάννη Χαρούλη
– Βάσω Βασιλειάδου
– Μπρατίμια

Πολυτεχνείο ΑΠΘ, Τετάρτη 6/3 στις 21.00

Ο Γιάννης Χαρούλης, η Βάσω Βασιλειάδου και τα Μπρατίμια με μια συναυλία στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ στηρίζουν τις καταλήψεις των φοιτητικών συλλόγων και τον αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων και οι εκατοντάδες καταλήψεις σε σχολεία και σχολές σε κάθε πόλη της Ελλάδας απαντάνε στα σχέδια της κυβέρνησης-ΕΕ για ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και την πλήρη διάλυση της δημόσιας-δωρεάν παιδείας!

Το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας από μαθητές και δασκάλους μέχρι τους καθηγητές μπαίνουν στον αγώνα και δηλώνουν ότι το νομοσχέδιο-έκτρωμα δεν θα ψηφιστεί!

Ο αγώνας κλιμακώνεται με την πανελλαδική πορεία στα Προπύλαια ενόψει την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στις 8 Μάρτη. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν την γνώση και τα πτυχία ένα εμπόρευμα που θα αγοράζεται και θα πουλιέται. Ένα εμπόρευμα προσβάσιμο για λίγους και με μεγάλο πορτοφόλι.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ”

Διαβάστε επίσης: Φάμελλος στη Βουλή: «Εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των κολεγίων – Οι φοιτητές δεν είναι πελάτες»

Βουλή: «Τρικυμία» στο ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter