Μεσολόγγι: Έρευνες του Λιμενικού στη λιμνοθάλασσα – Κλήθηκε για νέα κατάθεση η μητέρα του 31χρονου (Video)

Μεσολόγγι: Έρευνες του Λιμενικού στη λιμνοθάλασσα – Κλήθηκε για νέα κατάθεση η μητέρα του 31χρονου (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς η μητέρα του, κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για νέα κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν κάποια σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή τους και η μητέρα του 31χρονου θα δώσει διευκρινίσεις για την τελευταία συνάντηση που είχε με τον γιο της πριν την εξαφάνισή του.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Συνέχεια στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου – Απολογείται ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο

Την ίδια ώρα η τοπική ιστοσελίδα messolonghivoice κάνει λόγο για καταιγιστικές εξελίξεις καθώς αναφέρει ότι εντοπίστηκε υλικό από κάμερα της Ιόνιας Οδού, στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης σε χωράφι έξω από το Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Θωμά, κοντά στο σημείο πουν φέρεται να άφησε τον Μπάμπη ο 51χρονος κρεοπώλης το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Το αν τα γάντια αυτά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση θα πρέπει να αποδειχθεί από τις έρευνες που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονου – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος (Video)

Παράλληλα, οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ, της ΕΜΑΚ αλλά και των εθελοντών συνεχίζονται στην περιοχή του Αγίου Θώμα και του ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Μάλιστα εκτός από τη ξηρά έρευνες γίνονται και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ από αύριο θα ενταθουν περισσότερο καθώς αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και βάρκες από εθελοντικές ομάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter