Μεσολόγγι: Ο έντονος καυγάς για τα λεφτά πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη – Του είχε στήσει «παγίδα» θανάτου ο κρεοπώλης;

Μεσολόγγι: Ο έντονος καυγάς για τα λεφτά πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη – Του είχε στήσει «παγίδα» θανάτου ο κρεοπώλης;

Άλυτος γρίφος παραμένει το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι με τις Αρχές να συνεχίζουν εντατικά τις προσπάθειες τους να εντοπίσουν τον αγνοούμενο 31χρονο και διαρκώς νέες αποκαλύψεις από την μοιραία νύχτα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το MEGA, ο Μπάμπης φαίνεται πως πείστηκε να συναντήσει τον κρεοπώλη ενώ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του, κάτι που μαρτυρά πως ο 50χρονος είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία (;) του άτυχου άνδρα.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Το SMS που ξεκλειδώνει το θρίλερ – Σε απόγνωση η οικογένεια του Μπάμπη ψάχνει στους βάλτους

Η σημαντική αυτή αποκάλυψη, ουσιαστικά καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς πως ο 31χρονος ζήτησε να τον αφήσει ο κατηγορούμενος σε συγκεκριμένο σημείο για κυνήγι, καθώς ούτε καν φορούσε ρούχα για μια τέτοια ενέργεια.

Το ρεπορτάζ του MEGA κάνει λόγο και για ένα δήθεν κυνήγι θησαυρού, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έπεισε ο κρεοπώλης τον Μπάμπη πως είχε βρει θησαυρό και τον έπεισε να τον ακολουθήσει σε ένα κυνήγι το οποίο ουσιαστικά ήταν ενέδρα θανάτου!

 Ο άγριος καυγάς του Μπάμπη με τον κρεοπώλη για τα δανεικά

Ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης, δεν ήταν τόσο φίλοι όσο θέλει να παρουσιάζει ο 50χρόνος στις καταθέσεις του.

Όπως αναφέρει το MEGA ο 31χρονος και ο 50χρονος είχαν έναν άγριο καυγά 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη στο κατάστημα του κατηγορούμενου και μάλιστα ο αγνοούμενος ανέφερε «Μου τα χρωστάς, δώσε μου τα λεφτά μου».

Οι τόνοι, ωστόσο έπεσαν γρήγορα, καθώς απέναντι υπήρχαν γνωστοί και των δυο.

Μάλιστα, οι αρχές πιστεύουν ότι οι οικονομικές διαφορές ήταν η βασική αιτία για τα όσα μοιραία συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου.

Το SMS που ξεκλειδώνει το θρίλερ

Σύμφωνα με τον ALPHA οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην κατοχή τους το SMS και την μαρτυρία φίλου του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι, με τον ίδιο να δηλώνει πως στις 11:27 έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν έλαβε απάντηση. «Του έστειλα μήνυμα στις 11:27. Δεν απάντησε ποτέ. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο χειρότερο», ανέφερε ο φίλος του Μπάμπη.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Στο «κάδρο» των ερευνών άλλα τέσσερα άτομα

Η οικογένεια ψάχνει μόνη της

Tο μαρτύριο της οικογένειας του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται για 16η ημέρα και δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του, συνεχίζεται και επειδή οι έρευνες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν άκαρπες, η οικογένεια του 31χρονου αποφάσισε να πάτρει την κατάσταση στα «χέρια της» και «χτενίζει» μόνη της τον κάμπο του Ευρηνοχωρίου, μια απέραναντη βαλτώδη περιοχή.

 

Όπως είναι φυσικό, ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνο τόσο μειώνονται οι ελπίδες για να βρεθεί ο αγνοούμενος ζωντανός με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει διαμελισμός σορού και να ακολουθήσουν σύντομα νέες διώξεις, εξήγησαν στο Mega ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρήγορης Λέων και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων .

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

«Ακόμη και τμήμα σορού να δούμε, μπορούμε να δώσουμε πάρα πολλές απαντήσεις. Ένας τεμαχισμός φαίνεται, όταν βρίσκουμε τμήμα σορού. Φαίνεται με τι έχει γίνει, μπαλτά, μαχαίρι, πέτρα, οτιδήποτε. Μπορούμε να δώσουμε αιτία θανάτου ακόμη και αν βρούμε τμήμα σορού», διευκρίνισε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση 31χρονου

Μεσολόγγι: «Πού είναι ο Μπάμπης;» – Οργή συγγενών έξω από το αστυνομικό τμήμα – Θέμα χρόνου το ένταλμα σύλληψης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter