Meta: Και στην Ελλάδα η συνδρομή σε facebook και instagram – Οι χρεώσεις

Meta: Και στην Ελλάδα η συνδρομή σε facebook και instagram – Οι χρεώσεις

Οι χρήστες του Facebook και το Instagram στην Ελλάδα, έχουν πια την επιλογή να πλοηγούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να τους εμφανίζονται διαφημίσεις, στην περίπτωση που πληρώσουν συνδρομή.

Η Meta είχε ανακοινώσει προαιρετική συνδρομή που έρχεται σε συμμόρφωση της εταιρείας με τους νέους κανόνες της ΕΕ. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαθέσιμη στην ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία και άρχισε να ισχύει από τον Νοέμβριο.

Έτσι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών όταν ανοίγουν το Facebook ή το Instagram λαμβάνουν ειδοποίηση στις οθόνες τους που τους καλεί είτε να επιλέξουν, είτε να απορρίψουν την συνδρομή. Όσοι δεν επιθυμούν να πληρώσουν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να χρησιμοποιούν δωρεάν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, βλέποντας εξατομικευμένες διαφημίσεις.

Η χρέωση είναι 9,99 €/μήνα για όσους πληρώσουν μέσω του browser ή 12,99 €/μήνα μέσω iOS και Android, λόγω των χρεώσεων που θέτουν Apple και Google.

Μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, η αρχική συνδρομή καλύπτει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς ενός χρήστη. Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024, θα ισχύει μια πρόσθετη χρέωση 6 €/μήνα μέσω browser και 8 €/μήνα μέσω iOS και Android για κάθε επιπλέον λογαριασμό που αναφέρεται στο Κέντρο λογαριασμών ενός χρήστη .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter