Μετά το Πάσχα οι αποφάσεις για Δημοτικά, Γυμνάσια – Στους… διευθυντές η ευθύνη για τα self test

Μετά το Πάσχα οι αποφάσεις για Δημοτικά, Γυμνάσια – Στους… διευθυντές η ευθύνη για τα self test
Φωτογραφία αρχείου

Μετά το άρον άρον άνοιγμα των λυκείων εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού, η Νίκη Κεραμέως επισήμανε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν οι υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες πριν το Πάσχα.

Χωρίς καμία αναφορά στο μπάχαλο που προκλήθηκε με τα self test, η Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως έγινε η αρχή με το άνοιγμα των λυκείων και βήμα-βήμα θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες βαθμίδες.

Ερωτηθείσα για το εάν θα απαγορεύεται η είσοδος στο σχολείο σε μαθητές που δεν έχουν κάνει το τεστ ή δεν έχουν την «κάρτα εισόδου» η υπουργός Παιδείας πέταξε ούτε λίγο ούτε πολύ το μπαλάκι στους εκπαιδευτικούς για το ποιους μαθητές θα επιτρέπουν να μπαίνουν στο σχολείο.

«Κοιτάξτε, είναι ένα μέτρο που προβλέπεται για όλους, για να προστατεύσει όλους ακόμη περισσότερο, είναι προαπαιτούμενο για να συμμετάσχεις στο σχολείο», είπε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όπως κάνανε και με τη μάσκα… Και οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν στην πλατφόρμα το αποτέλεσμα του τεστ … προφανώς ο διευθυντής του σχολείου έχει συνολικά ευθύνη» ανέφερε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter