Μέχρι και ο ΣΚΑΪ επιτίθεται στην κυβέρνηση για τον Χειμάρα, αλλά ο Μητσοτάκης δεν τον διαγράφει (Video)

Μέχρι και ο ΣΚΑΪ επιτίθεται στην κυβέρνηση για τον Χειμάρα, αλλά ο Μητσοτάκης δεν τον διαγράφει (Video)

Η πρόδηλη αμηχανία και η επιλεκτική… κώφωση της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού που μεταφράζεται σε σιγή ιχθύος μετά τις αποκαλύψεις του Documento για την υπόθεση Χειμάρα, έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων που δεν άργησαν να περάσουν και το κατώφλι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Ο Χειμάρας αποχώρησε άρον άρον από την εταιρεία που έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο μετά το τηλεφώνημα του Documento

Μπορεί ο Μητσοτάκης να αρνείται να διαγράψει τον βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, ο οποίος έπαιρνε δημόσιο χρήμα και μετέπειτα σφύριζε αδιάφορα λέγοντας πως δεν γνώριζε για το ασυμβίβαστο, ωστόσο, μέχρι και οι ΠορτοσάλτεΟικονόμου το πρωί της Τετάρτης στάθηκαν στην… ατολμία της κυβέρνησης…

«Υπάρχει μία αμηχανία ότι θα βγει Πάτσης νο2. Περιμένουν να μιλήσει ο βουλευτής. Ο βουλευτής λέει ότι δεν ήξερε. Τι δεν ήξερε ρε φίλε; Ότι όταν πας βουλευτής δεν παίρνεις λεφτά από το δημόσιο; Μείνε στη Λαμία, μείνε στο Κολωνάκι» αναφώνησε γελώντας μέχρι και ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο αποφασιστική. Όταν πιάνεται κάποιος με τη γίδα στην πλάτη πρέπει άμεσα να το καθαρίζει», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Το ερώτημα παραμένει ένα και θεμελιώδες: Θα διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Θέμη Χειμάρα;

Διαβάστε επίσης: Θα παραμείνει βουλευτής ο Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις του Documento;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter