Μητσοτάκης σε γραμμή Άδωνη: Ανοίξτε τα σχολεία και διαμαρτυρηθείτε

Μητσοτάκης σε γραμμή Άδωνη: Ανοίξτε τα σχολεία και διαμαρτυρηθείτε

Τη γραμμή στον πρόεδρο έδωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που κάλεσε τους μαθητές σε διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά με ανοικτά σχολεία.

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. ‘Αλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», δήλωσε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο -που μετά τις επιτυχίες της κυβέρνησης στο οικονομικό πεδίο εναποθέτει τις ελπίδες του στο «Μακεδονικό» και σε ορισμένους ιεράρχες- προχώρησε σε ένα «κάλεσμα» για συνέχιση των κινητοποιήσεων, πιστός στη θέση και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

«Θέλω με την ευκαιρία αυτή να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή Συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Όμως κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά».

Και επειδή δεν θα πρέπει να ταυτιστεί με τη ΧΑ που επιχειρεί να καπελώσει τους μαθητές, αφού ανέφερε πως ο υγιής πατριωτισμός δεν πρέπει να πέσει «στα χέρια κάποιων επιτήδειων» συμπλήρωσε:

«Κάθε Έλληνας και κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτή την κακή Συμφωνία. Ας το κάνει όμως κρατώντας τα σχολεία ανοικτά και σεβόμενοι πάντα στους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

Εύγε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που στο όνομα του κομματικού συμφέροντος είναι διατεθειμένος να παίξει κάθε ακραίο και επικίνδυνο παιχνίδι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter