Μήνυμα Κασσελάκη από το Λονδίνο: «Η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική μου»

Μήνυμα Κασσελάκη από το Λονδίνο: «Η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική μου»

Την ώρα που στην Αθήνα, η πλειονότητα των μελών της Πολιτικής Γραμματείας ζητά την άμεση σύγκλιση του οργάνου (όπως αποκάλυψε το documentonews.gr), ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το δικό του μήνυμα από το Λονδίνο.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα συζητήσει για το ερωτηματολόγιο που έθεσε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο θίγει πολύ σημαντικά ζητήματα όπως το όνομα, το λογότυπο και την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Πολλά από τα κομματικά στελέχη τονίζουν πως δεν είχαν ενημερωθεί από πριν για το ερωτηματολόγιο και υποστηρίζουν πως τέτοια σημαντικά θέματα πρέπει πρώτα να συζητούνται στα Όργανα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με απόδημους Έλληνες σε pub στο Λονδίνο. «Η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική μου» είπε εμφατικά στους παρευρισκόμενους, στέλνοντας ένα μήνυμα στα μέλη των κομματικών Οργάνων.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν» ανέφερε το πρωί σε ανάρτησή του.

Αύριο το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και επιχειρηματικούς φορείς και το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση του LSE.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter