Βανδαλισμοί και απειλές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα: «Δε φοβάμαι, δε σταματώ» απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης (Photo)

Βανδαλισμοί και απειλές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα: «Δε φοβάμαι, δε σταματώ» απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης (Photo)

Αργά το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα και έγραψαν στον τοίχο ένα απειλητικό μήνυμα με παραλήπτη τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα Social Media, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Δε φοβάμαι. Δε σταματώ».

Το μήνυμα έγραφε «Κασσελ μια σφαίρα», όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δε φοβάμαι. Δε σταματώ. Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή. Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή. Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε επίσης:

Πάμε κι όπου βγει και στο ΕΚΑΒ – Στο έλεος των χορηγών ο στόλος των ασθενοφόρων

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία: Μειώσεις φόρων, κατάργηση προκαταβολής φόρου και φορολόγηση μερισμάτων

Euroleague: Το πρόγραμμα του Final 4 – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Νέες ταινίες: Το αλληγορικό «Club Zerο» απέναντι στο νέο «Πλανήτη των πιθήκων»

Καιρός: «Κοκτέιλ» με λασποβροχές και αφρικανική σκόνη – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (LIVE)

Μπάσκετ: Σοβαρός τραυματισμός για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter