Μητέρα Ντρισμπιώτη: «Παλεύει μόνη της από 12 ετών – Δεν είμαστε πλούσιοι, έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει» (Video)

Μητέρα Ντρισμπιώτη: «Παλεύει μόνη της από 12 ετών – Δεν είμαστε πλούσιοι, έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει» (Video)

«Προπονούταν δίχως έλεος, μέρα – νύχτα και παράλληλα εργαζόταν στο τσιπουράδικο», ανέφερε η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 35 χιλιόμετρα βάδην. 

Η κυρία Παναγιώτα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που διένυσε η θριαμβεύτρια στον τελικό του Μονάχου, ώστε να φτάσει στην κορυφή. Πρόκειται για μία διόλου εύκολη πορεία, καθώς τίποτα δεν της προσφέρθηκε με ευκολία.

«Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει, δεν είμαστε πλούσιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της αθλήτριας, σημειώνοντας ότι η 38χρονη ξεκίνησε να παλεύει μόνη της από 12 ετών, δίχως να της έχει δοθεί κάποια χρηματική υποστήριξη μέχρι την πρόσφατη Ολυμπιάδα.

Διαβάστε επίσης: Ντρισμπιώτη: «Για την οικογένεια, τους φίλους, τον προπονητή»

«Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο αλλά δεν θα τα παρατούσε ποτέ. Δεν είναι από τα παιδιά που αφήνει στη μέση κάτι. Ξέρει ότι μπορεί και όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις.Από τα 12 έως τα 36 παλεύει μόνη της με τον προπονητή της, μέχρι και λίγο πριν την Ολυμπιάδα δεν της είχε δοθεί κάποιου είδους χρηματική υποστήριξη», τόνισε η κ. Παναγιώτα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter