Μίτσελ: «Βασικός ο Πασχαλάκης»

Μίτσελ: «Βασικός ο Πασχαλάκης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Καραμπάγκ για το Γιουρόπα Λιγκ, αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

-Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα των Πειραιωτών: «Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι, προβλήματα φυσικής κατάστασης. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις συνθήκες της ομάδας την ενδεκάδα».

-Για τη σημασία του αγώνα: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό και αποφασιστικό για εμάς. Έχω ακούσει το πώς μίλησε ο αντίπαλος προπονητής αλλά και εμείς το ξέρουμε».

-Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιον νέο ποδοσφαιριστή και πότε θα παίξει ο Πασχαλάκης: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά των ακαδημιών. Στα δύο από τα τρία έχουν παίξει παιδιά από την ακαδημία, είναι ό,τι καλύτερο έχω να κάνω το να στοιχηματίζω στους νέους παίκτες. Έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ και είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες αλλά θα βρούμε τη λύση. Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης και το έχει μάθει πρώτα εκείνος».

-Ποια ήταν τα συναισθήματα μετά την ήττα από την Καραμπάγκ: «Ήταν αρκετά σκληρό το αποτέλεσμα αυτό για εμάς. Η ομάδα έχασε τον συναισθηματικό έλεγχο του αγώνα μετά το 1-0 και αυτό οφείλεται σε μία «αρρώστια» που σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter