Μητσοτάκης για αγρότες: «Τζάμπα χρήμα δε θα μοιράσουμε» – Επιχείρηση κάλυψης της κυβερνητικής ανεπάρκειας (Video)

Μητσοτάκης για αγρότες: «Τζάμπα χρήμα δε θα μοιράσουμε» – Επιχείρηση κάλυψης της κυβερνητικής ανεπάρκειας (Video)

Ανεπιτυχής επιχείρηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για τον κατευνασμό της οργής των αγροτών αλλά και της κυβερνητικής ανεπάρκειας, όσον αφορά τις εκκλήσεις για άμεσες ενισχύσεις και αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Μπορεί να πραγματοποίησε καλέσματα σε όλα τα κόμματα για εύρεση κοινής λύσης όσον αφορά το ζήτημα των αγροτών, αλλά στη συνέχεια δεν δίστασε να «επιτεθεί» στην αντιπολίτευση, προτού προχωρήσει σε ένα νέο ρεσιτάλ κάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών, προτάσσοντας τις δυσκολίες που προέκυψαν από τις θεομηνίες.

«Πείτε μου έναν Θεσσαλό που πληροί τις προϋποθέσεις και δεν έχει πάρει την πρώτη αρωγή» υποστήριξε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως όσοι δεν έλαβαν δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις.

Μίλησε δε για… fake news που διακινούνται «σε καφενεία από τον κάθε αγροτοπατέρα».  «Τζάμπα χρήμα δεν πρόκειται να μοιράσουμε», συνέχισε ο πρωθυπουργός, ανεβάζοντας τους τόνους.

Όσον αφορά τα μέτρα για τους αγρότες, μίλησε μόνο για έκπτωση 10% από τη ΔΕΗ στα αγροτικά τιμολόγια από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, αλλά και την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο και το 2024.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις Βρυξέλλες στη Βουλή – Νέες εξαγγελίες για «ψίχουλα» στους αγρότες

Αγρότες: Εκατοντάδες τρακτέρ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Τελικός προορισμός η «Agrotica» (Photos)

Γαλάζιες «ρουκέτες» κατά Αυγενάκη από πρώην υφυπουργό – «Υπήρξαν καθυστερήσεις και ολιγωρίες» (Video)

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter