Γαλάζιες «ρουκέτες» κατά Αυγενάκη από πρώην υφυπουργό – «Υπήρξαν καθυστερήσεις και ολιγωρίες» (Video)

Γαλάζιες «ρουκέτες» κατά Αυγενάκη από πρώην υφυπουργό – «Υπήρξαν καθυστερήσεις και ολιγωρίες» (Video)

Υπό καθεστώς ισχυρής πίεσης τελεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ζητώντας άμεση ενίσχυση. Την ίδια ώρα υπάρχουν και οι φωνές εντός ΝΔ που στρέφονται ενάντια στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση της Φωτεινής Αραμπατζή. Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης «άδειασε» τη νέα ηγεσία του υπουργείου και τον Λευτέρη Αυγενάκη, μιλώντας για «καθυστερήσεις, ολιγωρίες και ανετοιμότητα».

Μιλώντας στο Mega -και αφού επανέλαβε την κυβερνητική επωδό περί… προσπαθειών ενίσχυσης των αγροτών σε δύσκολες εποχές- δεν δίστασε να αναφερθεί στα κακώς κείμενα.

«Είναι κρίμα να έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις, ολιγωρίες, ανετοιμότητα σε επίπεδο προσαρμογής στην νέα ΚΑΠ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Να έχουν γίνει καθαρά για λόγους διαχειριστικούς πολύ κακές πληρωμές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Αραμπατζή, εξαπολύοντας έμμεσα «πυρά» με αποδέκτη τον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό;», ρώτησε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, Ανθή Βούλγαρη, με την απάντηση της πρώην υφυπουργού και βουλευτή Σερρών της ΝΔ να είναι η εξής:

«Υπήρξαν ολιγωρίες και καθυστερήσεις, ήρθαν και το πυροδότησαν. Νομίζω ότι ήμουν συγκεκριμένη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter