Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις Βρυξέλλες στη Βουλή – Νέες εξαγγελίες για «ψίχουλα» στους αγρότες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις Βρυξέλλες στη Βουλή – Νέες εξαγγελίες για «ψίχουλα» στους αγρότες

Κατόπιν εορτής ανακοινώσεις για τους αγρότες αναμένεται να κάνει σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ορισμένα μέτρα, προκειμένου να κατευναστεί η οργή των αγροτών που βλέπουν ότι η κυβέρνηση αρκείται στο να διαχειρίζεται επικοινωνιακά τα φλέγοντα ζητήματα που θέτουν στο τραπέζι. Αντί λύσεων, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αφήνει στον «αέρα» εξαγγελίες περί «άμεσης αρωγής».

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή θα συνοδευτεί από νέες ανακοινώσεις, με στόχο να πέσουν οι τόνοι, καθώς τις τελευταίες ημέρες η πίεση αυξάνεται στο Μαξίμου, με τους αγρότες αλλά και τους φοιτητές να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αναμένουν να κρίνουν το σύνολο των κυβερνητικών εξαγγελιών. Ωστόσο, έχοντας πρότερη γνώση από το τι περίπου θα ακούσουν από τον πρωθυπουργό, αφήνουν τις μηχανές των τρακτέρ ανοιχτές, ετοιμάζοντας νέες κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για το αγροτικό πετρέλαιο, ένα από τα φλέγοντα σημεία τα οποία έχουν θέσει προς άμεση επίλυση οι αγρότες, αλλά και σε νέες υποσχέσεις προς τους πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας.

Διαβάστε επίσης: Αγρότες: Εκατοντάδες τρακτέρ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Τελικός προορισμός η «Agrotica» (Photos)

Γαλάζιες «ρουκέτες» κατά Αυγενάκη από πρώην υφυπουργό – «Υπήρξαν καθυστερήσεις και ολιγωρίες» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter