Προκλητικός ο Μητσοτάκης: Μιλά για «πολιτική τυμβωρυχία» ο πρωθυπουργός του μπαζώματος στα Τέμπη

Προκλητικός ο Μητσοτάκης: Μιλά για «πολιτική τυμβωρυχία» ο πρωθυπουργός του μπαζώματος στα Τέμπη

Με προκλητικό και αλαζονικό ύφος επιχειρεί να απαντήσει ο Κ. Μητσοτάκης μετά την αντιπαράθεση στη βουλή και την ασφυκτική πίεση που δέχθηκε η κυβέρνησή του για τη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη, αλλά και στο φόντο της προσπάθειας «επαφής» με μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα που προηγήθηκε της καρατόμησης δύο κυβερνητικών στελεχών, μέσω της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησής του στο facebook.

Μιλά για «πολιτική τυμβωρυχία», όπως προκλητικά σημειώνει, του εγκλήματος των Τεμπών και κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι «δεν είναι μέλημά της να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα δυστυχήματα», όταν η κατάσταση στον ελληνικό σιδηρόδρομο παραμένει ακόμα τραγική.

Διαβάστε επίσης – Αποκάλυψη: Σύγκρουση εκτός ορίων εντός της Μητσοτάκης ΑΕ – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Λέει συγκεκριμένα:

«Όχι, δεν πανηγυρίζουμε για την αποτυχία τους να ρίξουν την κυβέρνηση, πατώντας πάνω στον πόνο και στην οργή των οικογενειών των θυμάτων. Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την τοξικότητα και την πόλωση, τα έχουμε πληρώσει ακριβά και στο πρόσφατο παρελθόν. Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και σε ό,τι αποφασίσει εκείνη. Ξαναλέω, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον. Ο καθένας στον ρόλο του. Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες».

Αναφερόμενος στην αύξηση του κατώτατου μισθού επαναλαμβάνει το μονότονο αφήγημα της κυβέρνησης ότι «αυτή είναι η τέταρτη αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2022» κάνοντας συγκρίσεις με το… 2019 και όχι τους μισθούς με τις τριετίες και τα επιδόματα προ μνημονίων, που η ΝΔ – με το ΠΑΣΟΚ – πετσόκοψαν. Ούτε βέβαια αναφέρει ότι τα 39 ευρώ καθαρά δεν επαρκούν παρά μόνο για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ 3-4 ημερών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter