Μητσοτάκης στο TikTok: «Χιουμοριστική» αθλιότητα με φόντο τα συντρίμμια στα Τέμπη

Μητσοτάκης στο TikTok: «Χιουμοριστική» αθλιότητα με φόντο τα συντρίμμια στα Τέμπη

Εχουμε… χορτάσει από τα δήθεν αστεία και «αυτοσαρκαστικά» βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok αλλά φαίνεται πώς κάποιοι που μοιράζουν βραβεία τα θεώρησαν πολύ επιτυχημένα και είπαν να του προσφέρουν ένα ακόμα (Ermis…).

Για να το γιορτάσει ο πρωθυπουργός ανάρτησε βίντεο με «ανάλαφρες» στιγμές του και σχόλια για τα «γουρλωμένα μάτια» που του λέει η ομάδα του ότι έχει, όπως λέει ο ίδιος, αλλά και τα αχτένιστα μαλλιά του, ειδικά όταν είναι έξω και φυσάει.

Δείτε επίσης – Η προπαγάνδα δικαιώθηκε: Βραβείο στον Μητσοτάκη για το TikTok

Όπως ο ίδιος λέει στο βίντεό του πάντως το βραβείο ERMIS, που δίνεται σε διαφημιστικές καμπάνιες, ήταν το «τελευταίο πράγμα το οποίο περίμενα να συμβεί».

Και οι έλληνες πολίτες ωστόσο, πρωτίστως οι συγγενείς των θυμάτων στο έγκλημα των Τεμπών, και ειδικά σε μια συγκυρία όπου έκανε αίσθηση η παρέμβαση της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρας θύματος, στην επιτροπή της βουλής, το τελευταίο που περίμεναν ήταν να δουν “χιουμοριστικό” βίντεο του πρωθυπουργού με στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς με φόντο τα συντρίμμια του μοιραίου τρένου…

Αιδώς Αργείοι!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter