Μνημείο αλαζονείας Μητσοτάκη: Κρύφτηκε ξανά πίσω από το 41% αντί να δώσει απαντήσεις (Video)

Μνημείο αλαζονείας Μητσοτάκη: Κρύφτηκε ξανά πίσω από το 41% αντί να δώσει απαντήσεις (Video)

Στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα πολύ κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έδειξε για ακόμη μία φορά τον αλαζονικό του πολιτικό λόγο.

Εξ αρχής, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο, τον χαρακτήρισε «επιθετικό» και μάλιστα, όπως είπε κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις. Μάλιστα, σχολιάζοντας τα εσωτερικά ζητήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κόμμα Black Friday με -50%.

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Ο Μητσοτάκης επαναφέρει το αφήγημα της ατομικής ευθύνης για να καλύψει την επιτελική ανικανότητα (Video)

Αντί να απαντήσει στα πολύ σοβαρά ζητήματα που έθεσε ο κ. Φάμελλος σχετικά με τις μεγάλες κρατικές ελλείψεις που διαπιστώθηκαν στην διαχείριση των καταστροφών στην Θεσσαλία και τον Έβρο, ο Πρωθυπουργός κρύφτηκε πίσω από το 41%.

Στην ίδια κατεύθυνση απάντησε και στην τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε ότι «αισθάνομαι ότι εμείς έχουμε σχέδιο. Εσείς έχετε παράπονα», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση κάνει «πραγματική εφαρμοσμένη πολιτική» και δεν αναλώνεται σε εκθέσεις ιδεών, όπως κάνουν οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, αυτές οι βαθιά αλαζονικές τοποθετήσεις γίνονται σε μία περίοδο, όπου ο πρωθυπουργός «νουθετεί» τα στελέχη της κυβέρνησης, να είναι γειωμένα στην κοινωνία και χωρίς αλαζονεία, ειδικά μετά την ηχηρή ήττα που δέχτηκε η Νέα Δημοκρατία στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου οι υποψήφιοί της, έχασαν στο Δήμο Αθηναίων, την Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης τις προηγούμενες μέρες το 41% «δεν μας έδωσε λευκή επιταγή», όμως σήμερα αυτή η επικοινωνιακή λογική αποδομήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δείτε επίσης: Φάμελλος στη Βουλή: «Μόνο οι κολλητοί του Μαξίμου αισθάνονται ασφαλείς σε αυτήν τη χώρα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter