Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Γιάννινα και Αστέρας (1-1)

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Γιάννινα και Αστέρας (1-1)

Ηταν ένα ματς που τα είχε όλα. Γκολ, πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια του Αστέρα, αποβολή του Μπαράλες και δυο τραυματίες Μουνάφο και Μπρένερ. Τελικά ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σήμερα (31/10) για την 8η αγωνιστική.

Πολύ ωραίο παιχνίδια στους «Ζωσιμάδες» με ΠΑΣ και Αστέρα να αρκούνται στην ισοπαλία (1-1, με σκόρερ τους Σίτο και Μπρένερ), ενώ κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.

Το γκολ για τον Αστέρα ήρθε κόντρα στη ροή, καθώς ο ΠΑΣ είχε ανεβάσει απόδοση. Στο 34′ όμως ο Άλβαρες δοκίμασε σουτ προς την εστία, ο Σίτο μπήκε στη φάση και με δικό του δυνατό αριστερό στην κλειστή γωνία του Λοντίγκιν έγινε το 0-1. . Άμεση η απάντηση για τον ΠΑΣ στο 37΄με την προσπάθεια του Μπρένερ στο δοκάρι και στα δίχτυα παρά την εκτίναξη του Τσιφτσή που βρήκε την μπάλα, αλλά δεν την έδιωξε.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας είχε τη μεγάλη φάση με σουτ του Άλβαρες στο κάθετο δοκάρι στο 51′, ενώ στο 62′ στο σουτ του Σίτο, η μπάλα βρήκε πάλι στο δοκάρι του ΠΑΣ.

Στο 82′ σε επίθεση του Αστέρα, ο Μπαράλες χτύπησε τον Πίρσμαν και με υπόδειξη του VAR o Γκάμαρης τον απέβαλλε.

Ο διαιτητής Γκάμαρης απέβαλε τον Μπαράλες και «κιτρίνισε» τους Μουνάφο, Σανταφέ, Γκαρθία, Καραχάλιο, Τσιφτσή

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος (85′ Μίνα), Σνάιντερ, Μπρένερ (43′ λ.τ. Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (76′ Λώλης)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα, Σανταφέ (66′ Γκόμεζ-94′ Τασουλής), Μουνάφο (26′ λ.τ. Ιγκλέσιας), Σίτο, Ριέρα (94′ Κανελλόπουλος), Σόνι (66′ Βαλιέντε), Μπαράλες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter