Μόσχα: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων από το μακελειό – Εχουν ταυτοποιηθεί 29 νεκροί

Μόσχα: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων από το μακελειό – Εχουν ταυτοποιηθεί 29 νεκροί

Σε ταυτοποίηση 29 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας έχουν προχωρήσει οι ρωσικές αρχές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο στον οποίο υπάρχουν μόνο 29 ονόματα, δείχνοντας τη δυσκολία της αναγνώρισης των θυμάτων, την ώρα που οι διασώστες συνεχίζουν να μαζεύουν τα συντρίμμια του Crocus City Hall, που καταστράφηκε από την πυρκαγιά που προκάλεσαν οι δράστες της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο Crocus City Hall κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 143 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες στη φονικότερη επίθεση στη Ρωσία από την ομηρία στο σχολείο του Μπεσλάν το 2004.

Ποια είναι κάποια από τα πρώτα θύματα της επίθεσης

Η Εκατερίνα Νοβοσέλοβα, 42 ετών, καταγράφηκε από το ρωσικό υπουργείο Υγείας ως νεκρή από την επίθεση. Είχε κερδίσει διαγωνισμούς ομορφιάς το 2001 στη γενέτειρά της, το Τβερ και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μετακομίσει πρόσφατα στη Μόσχα. Ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Ένα άλλο θύμα ήταν η Νατάλια Ζούντινα, 44 ετών, απόφοιτος του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Ural, με καταγωγή από το Γιεκατερίνενμπουργκ.

Ο Πάβελ Οκίσεβ, 34 ετών, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά του, και η φωτογράφος σύζυγός του Ιρίνα Οκίσεβα, 33 ετών, αναφέρθηκε ότι σκοτώθηκαν. Το ζευγάρι καταγόταν από το Κίροφ και ήταν μαζί από το 2012.

Ένας άνδρας που έχασε τη ζωή του, ο 48χρονος Σεργκέι Λαπτέβ, καταγόταν από την κατεχόμενη από τη Ρωσία περιοχή του Λουχάνσκ στην Ουκρανία και είχε διαφύγει στην Ρωσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter