Μουντομπάσκετ: Το μήνυμα του Γκάλη προς την Εθνική

Μουντομπάσκετ: Το μήνυμα του Γκάλη προς την Εθνική
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Νίκος Γκάλης ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στην Εθνική μπάσκετ, μετά την ήττα από τη Λιθουανία.

«Στην Εθνική ομάδα δεν είσαι δίπλα όταν κερδίζει και απέναντι όταν χάνει. Είσαι δίπλα της πάντοτε», έγραψε στο Instagram o Γκάλης, ο οποίος παραμένει πρώτος σκόρερ σε μέσο όρο στην ιστορία των Μουντομπάσκετ, με τους 33,1 πόντους που «έγραψε» το 1986 στην Ισπανία.

Σε άλλη ανάρτηση, ο παλαίμαχος διεθνής Δημήτρης Παπανικολάου στάθηκε στο πλευρό του νυν αρχηγού και …συνεπώνυμου, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έκανε την αυτοκριτική του δακρυσμένος μετά τη χθεσινή ήττα. «Όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα μεγαλώνει το μωρό του, αυτό το Παγκόσμιο θα αποτελεί ορόσημο της ζωής του. Γιατί και στο παιδί του, με το καλό, θα περάσει η νοοτροπία του μαχητή, που ξέρει ότι εκτός από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις». Ο Δημήτρης Παπανικολάου τονίζει προς τους διεθνείς παίκτες, ότι «δεν χρειάζεται να περάσετε όσα περνούσαμε παλαιότερα όταν χάναμε, αλλά μην παρασύρεστε στο άλλο άκρο, της επιπέδωσης συναισθημάτων».

Οι παίκτες που απουσίασαν από το Μουντομπάσκετ (Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Τάιλερ Ντόρσεϊ κ.α.) δεν έκαναν καμία ανάρτηση σχετική με την Εθνική ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Η «επίσημη αγαπημένη» δίνει τον αποχαιρετιστήριο αγώνα της το μεσημεράκι της Κυριακής (11.45), με αντίπαλο το επίσης αποκλεισμένο Μαυροβούνιο, για τις θέσεις 9-16.

Στην οχτάδα των προημιτελικών έχουν προκριθεί μέχρι τώρα οι Λιθουανία, ΗΠΑ, Σλοβενία, Γερμανία, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια θα δοθούν στους νικητές των αυριανών αγώνων Καναδά-Ισπανίας, Βραζιλίας-Λετονίας, Ιταλίας-Πουέρτο Ρίκο και Σερβίας-Δομινικανής Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter