Mπάσκετ: Αγώνας επιβίωσης για τον Παναθηναϊκό

Mπάσκετ: Αγώνας επιβίωσης για τον Παναθηναϊκό

Αντιμέτωπος με το πρώτο πραγματικό «πρέπει» της χρονιάς βρίσκεται απόψε ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην ατσάλινη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Τούρκοι απέκτησαν προβάδισμα και πλεονέκτημα έδρας με το προχθεσινό 58-71, αλλά το κατάμεστο ΟΑΚΑ θα είναι και απόψε (9μμ) πολύτιμος σύμμαχος για τον κυπελλούχο Ελλάδας.

Ο ασταμάτητος Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναδείχθηκε ΜVP της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών, αφού κατέστρεψε την άμυνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Τρίτης με 23 πόντους, 4/6 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες.

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει στο 1-1 που θα του δώσει πιθανότητες ανατροπής σε ένα από τα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) στην Κωνσταντινούπολη. «Θα πρέπει να μελετήσουμε όσα κάναμε λάθος στο πρώτο ματς και να τα διορθώσουμε όσο είναι καιρός», τόνισε ο Κέι Σι Ρίβερς. «Εφ’όσον ισοφαρίσουμε σε 1-1, όλα είναι πιθανά για τη συνέχεια και τίποτε δεν πρέπει να εκπλήσσει».

Ο Ομπράντοβιτς υπενθύμισε δημόσια ότι «το 1-0 από μόνο του δεν έστειλε ποτέ καμία ομάδα στο φάιναλ-φορ».

Απόψε συνεχίζεται και η σειρά ΤΣΣΚΑ-Βασκόνια (1-0) με δεύτερο παιχνίδι στη Μόσχα στις 8μμ, ενώ το βράδυ της Παρασκευής επιστρέφουν στο προσκήνιο Ολυμπιακός-Εφές στο Φάληρο (1-0) και Ρεάλ-Νταρουσάφακα στη Μαδρίτη (1-0).

Η Φενέρ ήταν η μοναδική ομάδα που πέτυχε διπλό στο ξεκίνημα των best-of-5 προημιτελικών. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 19-21 Μαϊου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter