Μπάσκετ: Διπλός μηδενισμός για Βιλερμπάν, Ζενίτ

Μπάσκετ: Διπλός μηδενισμός για Βιλερμπάν, Ζενίτ

Συνεχίζεται η βροχή των μηδενισμών στην Εuroleague λόγω του Covid-19. 

Η Βιλερμπάν δήλωσε αδυναμία να παρατάξει ομάδα με τουλάχιστον 8 παίκτες στον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και χάνει το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-20, όπως και το χθεσινό της με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα οι Σέρβοι εξέφρασαν τη λύπη τους για αυτή την εξέλιξη: «Είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε κανονικά, αλλά η υγεία όλων είναι σημαντικότερη αυτή τη στιγμή», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε και επίσημα ο διπλός μηδενισμός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τους αγώνες που ματαιώθηκαν για τον ίδιο λόγο, με Βασκόνια και Βαλένθια. «Dura lex sed lex», σχολίασε μέσω Twitter η ρωσική ομάδα, στην οποία γενικός διευθυντής είναι ο Έλληνας Μάνος Παπαδόπουλος: «Σκληρός νόμος, αλλά νόμος».

Πάντως ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας της Ζενίτ Μπίλι Μπάρον (φορέας του ιού) αντέδρασε έντονα: «Μηδενισμός;!; Όλοι γνωρίζαμε τα δεδομένα αυτής της σεζόν, θυσιάζοντας την υγεία μας και αφήνοντας πίσω τις οικογένειές μας, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Η Εuroleague χάνει την αξιοπιστία της με αυτή την απόφαση».

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει κανονικά απόψε την Αρμάνι Μιλάνου και μεθαύριο τη Μακάμπι στο Φάληρο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν κρούσματα κορονοϊού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter