Μπάσκετ: Εκτός Εθνικής Κώστας Αντετοκούνμπο, Τολιόπουλος

Μπάσκετ: Εκτός Εθνικής Κώστας Αντετοκούνμπο, Τολιόπουλος

Τέλος και ο Κώστας Αντετοκούνμπο από την Εθνική ομάδα εν όψει Μουντομπάσκετ. Ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη και του Θανάση δεν αποθεραπεύτηκε έγκαιρα μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στα τέλη Ιουνίου και αποκλείστηκε από την αποστολή, αφού, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, «δεν προλαβαίνει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση τις ημέρες της διοργάνωσης».

Αποκλείστηκε επίσης ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την εμπειρία «συναρπαστική όπως πάντα» και ευχήθηκε να είναι παρών στα επόμενα προσκλητήρια. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου στη Μανίλα.

Τα δύο τελευταία φιλικά τεστ θα δοθούν στο Άμπου Ντάμπι, με παρτενέρ τις ομάδες των ΗΠΑ και της Γερμανίας, στις 18 και 19 Αυγούστου. Στα Εμιράτα θα ταξιδέψουν 14 παίκτες, από τους οποίους θα «κοπούν» δύο: Γουόκαπ, Λούντζης, Μποχωρίδης, Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Τσαλμπούρης, Θ. Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Χατζηδάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter