Μπάσκετ: Για «νοθεία» καταγγέλει ο Αυγενάκης την ΕΟΚ

Μπάσκετ: Για «νοθεία» καταγγέλει ο Αυγενάκης την ΕΟΚ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης ενάντια στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με «πεδίο μάχης» τις προγραμματισμένες για την επόμενη Κυριακή αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία μπάσκετ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού καταγγέλλει στις δικαστικές αρχές μεθοδεύσεις σωματείων «που δεν πληρούν τους όρους του νόμου 4726/2020 και επομένως δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν με δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες αρχαιρεσίες, σε συμπαιγνία με την ως άνω αθλητική Ομοσπονδία (ΕΟΚ), προσφεύγουν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ακολουθώντας τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων».

Ο Αυγενάκης μιλάει για νόθευση της διαδικασίας και προσφεύγει στο Πρωτοδικείο, που σήμερα επικύρωσε την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ με επικεφαλής τον Βασιλακόπουλο. Η καταγγελία κοινοποιήθηκε στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αγγελική Αλειφεροπούλου και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Η ΕΟΚ έχει εξαγγείλει ότι θα διεξάγει τις εκλογές της διά ζώσης, με προτεινόμενο χώρο το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Την προεδρία διεκδικούν ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο εκλεκτός της απερχόμενης διοίκησης Άγγελος Παπανικολάου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter