Μπάσκετ: Ηττημένος σε θρίλερ ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη

Μπάσκετ: Ηττημένος σε θρίλερ ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη

Σπουδαία ευκαιρία νίκης έχασε ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία επί της _x000D_
ακριβοπληρωμένης Μπαρτσελόνα ( 97-89 στην παράταση, κανονικός αγώνας _x000D_
75-75) .

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ενα κλέψιμο του Καλάθη λίγο πριν το φινάλε επί του Παπαγιάννη (στο 73-72) στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία για ένα νικητήριο σουτ στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα σφυγμό. Μετά τις δύο εύστοχες βολές του Ντέιβις, ο Λεωνίδας Κασελάκης κέρδισε φάουλ πάνω σε απόπειρα για τρίποντο στα 7 δευτερόλεπτα και ισοφάρισε με 3/3 βολές!

Ο Ουάιτ έπαιξε καλή άμυνα στον Χίγκινς και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί όμως η Μπάρτσα είχε περισσότερες λύσεις και δεν απειλήθηκε σοβαρά από τον αποκαμωμένο Παναθηναϊκό, παρά τα ηρωικά τρίποντα του Νέντοβιτς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά έχασαν τον ηγέτη τους στο 35` μετά την αποβολή του Ιωάννη Παπαπέτρου με 5 φάουλ στο 64-63.

Το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν 36-33 υπέρ των γηπεδούχων. Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με διαφορά 11 πόντων, 44-55 με πρωταγωνιστή τον Φόστερ, αλλά η Μπαρτσα του Σάρας αντεπιτέθηκε με πρωτοβουλίες του Νικ Καλάθη και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 30ό λεπτό (58-58).

Ο Φόστερ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 24 πόντους ενώ ο Ντίνος Μήτογλου έβαλε 16 και ο Σαντ-Ρόος 17.Ο Νέντοβιτς πρόσθεσε 15 και ο Παπαπέτρου 8. Ο Καλάθης πέτυχε 14 για τη νέα του ομάδα, ο Ντέιβις 20 και ο Χίγκινς 22.

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε χωρίς τον Μίροτιτς που βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορoνοϊού , ενώ στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε και αποχώρησε και ο Αμπρίνες. Τραυματισμένος αποχώρησε από το παιχνίδι και ο Σάικς, που ξεκίνησε στη βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μακάμπι το βράδυ της Παρασκευής στο Φάληρο στις 9μμ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter