Μπάσκετ: Πέμπτη η Λετονία, σπουδαίος Ντόντσιτς

Μπάσκετ: Πέμπτη η Λετονία, σπουδαίος Ντόντσιτς

Η ξεχωριστή Εθνική Λετονίας κατάλαβε την 5η θέση στο Μουντομπάσκετ με το εντυπωσιακό 98-63 επί των Λιθουανών στον αποχαιρετιστήριο αγώνα κατάταξης.

Μάλιστα ο Ζάγκαρς κατέρριψε το ρεκόρ της διοργάνωσης στις ασίστ με τις 17 που μοίρασε. Ο Αρτούρ Κούρουκς του Προμηθέα ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα ενώ ο Σμιτς πρόσθεσε 17. Ο Γιοκουμπάιτις πέτυχε 16 πόντους για την Λιθουανία, που έμεινε 6η.

Στον αγώνα για την 7η θέση η Σλοβενία νίκησε την Ιταλία με 89-85. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πρώτο triple-double στα χρονικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Σπίσου πέτυχε 22 πόντους για τους Ιταλούς.

Όλες οι ομάδες που προαναφέρθηκαν θα εμφανιστούν σε Προολυμπιακά τουρνουά τον ερχόμενο Ιούλιο, όπως και η εθνική Ελλάδας που τερμάτισε 15η στο Μουντομπάσκετ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ολοκληρωθεί στη Μανίλα το μεσημέρι της Κυριακής. Η Γερμανία και η Σερβία θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 15:45 , ενώ ο μικρός τελικός ανάμεσα στις ΗΠΑ και στον Καναδά θα ξεκινήσει στις 11:40.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter