Μπάσκετ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Mε αρκετή δυσκολία διπλασίασε ο Ολυμπιακός τις νίκες του στο ξεκίνημα της Εuroleague: 90-80 την επικίνδυνη Ζαλγκίρις. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 41-35.

Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού από τους περυσινούς προημιτελικούς με τη Μονακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν με διψήφια διαφορά στα τέλη της γ’ περιόδου με πρωταγωνιστές τους Φαλ, Ουόκαπ, Βεζένκοφ (67-56). Η Ζαλγκίρις μείωσε σε 74-70 με τρίποντα του Κάβανο, αλλά οι Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ έφεραν ξανά τον Ολυμπιακό σε απόσταση ασφαλείας με σερί 7-0.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο κορυφαίος με 23 ποντους και 14 ριμπάουντ, ενώ οι Ουόκαπ, Σλούκας μοίρασαν από 6 ασίστ. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ουόκαπ 10, Σλούκας 15, Κάνααν, Λαρεντζάκης 15, ΜακΚίσικ 5, Πίτερς 6, Βεζένκοφ 23, Φαλ 16, Μπολομπόι, Μπλακ. Απουσίασε ο ελαφρά τραυματισμένος Κώστας Παπανικολάου.

Από τους Λιθουανούς ξεχώρισαν οι Μπραζντέικις 21, Έβανς 14, Κάβανο 12, Σμιτς 10.

Στην πρεμιέρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε νικήσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ισπανία, για δύο απανωτά ντέρμπι με τη Ρεάλ και τη Βασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε χθες τον Eρυθρό Aστέρα στο Βελιγράδι με 77-75 και έφτασε στο 1-1.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter