Μπάσκετ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Με μια ανάρτηση όπου ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε κανενός είδους εκβιασμός αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας επιστρέφει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα, μετά από δύο χρόνια θητείας στους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο του Νέντοβιτς έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, χρειάστηκα χρόνο για να σκεφτώ. Ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε σε αυτά τα δύο χρόνια. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι.

Είμαι έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας και της κατάστασης. Θεωρώ ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μια καλύτερη λύση. Ακούγοντας λέξεις όπως εκβιασμό και το όνομα της ομάδας που ερωτεύτηκα στην ίδια πρόταση αισθάνομαι αναγούλα.

Απλά δεν θέλω να το βάλω στον δρόμο μου γιατί θα βρωμίσω αυτά τα δύο όμορφα χρόνια και τις φιλίες που έκανα στην Αθήνα. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου και θα σας ξαναδώ.

Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter