Ναι μεν, αλλά…, ο Μητσοτάκης για την τραγωδία στην Μάνδρα

Αναγνώρισε μεν ότι «διαχρονικά στη Δυτική Αττική έχουν συντελεστεί εγκλήματα», δεν κατάφερε ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ενώ η πραγματικότητα της ανείπωτης τραγωδίας επισκιάζει κάθε άλλη κατάσταση, να μη βρει χώρο για να ασκήσει αντιπολίτευση(;) στην κυβέρνηση .

«Δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι θα έλεγε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εάν βρισκόταν αυτός στην αντιπολίτευση και εμείς στην Κυβέρνηση, εάν είχε συντελεστεί μια τέτοια τραγωδία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας ότι η ΝΔ συγκρότησε μια ειδική επιστημονική επιτροπή με στόχο να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις.

Μια …τελεία νωρίτερα, είχε μόλις αποδεχτεί το οφθαλμοφανές: ότι δηλαδή , όπως δήλωσε, «γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στη Δυτική Αθήνα, στη Δυτική Αττική – είναι μια περιοχή την οποία και εγώ προσωπικά γνωρίζω καλά- έχουν συντελεστεί διαχρονικά μια σειρά από εγκλήματα. Άναρχη δόμηση, μπαζώματα ρεμάτων, πλήρης έλλειψη ουσιαστικού αντιπλημμυρικού σχεδιασμού».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ παράλληλα με τα συλλυπητρήριά του προς τους συγγενείς των θυμάτων, συνεχάρη την Πυροσβεστική, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της κρίσης.