«Ναι» Μητσοτάκη σε debate με Τσίπρα, αλλά στις δεύτερες εκλογές (Video)

«Ναι» Μητσοτάκη σε debate με Τσίπρα, αλλά στις δεύτερες εκλογές (Video)

Αλλαγή στάσης, με… προϋποθέσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά τα καλέσματα του Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτική «μονομαχία». Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, απάντησε θετικά σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά στις δεύτερες εκλογές εάν υπάρξουν, καθώς «θα γίνουν με ενισχυμένη αναλογική και θα υπάρχει το μπόνους εδρών», όπως ανέφερε.

Παράλληλα εξαπέλυσε νέα «επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν δικαιούται να λέει ότι έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.

Εντύπωση προκάλεσε και η απάντηση που έδωσε αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς επιχείρησε να κάνει το «άσπρο» «μαύρο», λέγοντας ότι έχει κάνει… ειλικρινή αυτοκριτική. «Το ζήτημα δεν είναι τι έγινε αλλά τι κάναμε από τότε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Καταλαβαίνω τα αισθήματα και τα συναισθήματα αλλά πολιτική δεν κάνουμε με τα αισθήματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια, απαντώντας στο σενάριο εάν θα δεχόταν να κάνει κυβέρνηση συνεργασίας μαζί του σε περίπτωση που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Όσον αφορά το κόμμα Κασιδιάρη και το πως γίνεται να πραγματοποιεί ανενόχλητος επί δύο χρόνια προεκλογική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρκέστηκε να απαντήσει ότι το εν λόγω ζήτημα τον έχει απασχολήσει και… «θα το δούμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter