Ναύπλιο: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο – Πληροφορίες για τραυματίες

Ναύπλιο: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο – Πληροφορίες για τραυματίες

Επεισόδια με πυροβολισμούς σημειώθηκαν έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας (4/12), όπου μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες από πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα από διαφορετικές οικογένειες, που έχουν διαμάχη μεταξύ τους, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολήσουν ο ένας εναντίον του άλλου.

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο οι τραυματίες, συγκεντρώθηκαν απέξω δεκάδες Ρομά, όπου τσακώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και πάλι μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ακόμα Ρομά.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ναυπλίου, ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στηλιτεύει σε ανακοίνωση του τα επεισόδια αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μπράβο στο προσωπικό τη διοίκηση, την αστυνομία για τη διαχείρηση Περαστικά στους τραυματίες. Όμως δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση», καθώς οι εργαζόμενοι έρχονται σε κίνδυνο καθημερινά.

Προσθέτει: «Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τρομοκρατήθηκαν και λόγω προηγούμενων καταστάσεων. Παρέμειναν όμως στη θέση τους.  Διεκομίσθηκαν δύο άνδρες ρομα σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμό. Ο ένας 45χρονος ρομά έφαγε σφαίρα στο κεφάλι τραυματίσθηκε σοβαρά. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο ΑΤΤΙΚΟ. Ο δεύτερος 25χρονος ρομά με σφαίρα στο στήθος του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και σε λίγο μεταφέρεται στο νοσοκομείο Τρίπολης εκτός κινδύνου».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter