NBA: Ανάσα για τους Μπακς, μείωσαν σε 2-1

NBA: Ανάσα για τους Μπακς, μείωσαν σε 2-1

Ζωντανοί στο κυνήγι μίας θέσης στους τελικούς της Ανατολής παραμένουν οι Μιλγουόκι Μπακς. Το δύσκολο σημερινό 86-83 έφερε την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο 1-2, αφού οι Μπρούκλιν Νετς κέρδισαν τους πρώτους δύο αγώνες στην έδρα τους.

Το τέταρτο ματς θα διεξαχθεί αργά το βράδυ της Κυριακής στο Μιλγουόκι και ο πέμπτος τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.

Ένα τρίποντο του Κέβιν Ντουράντ στο 80-80 έκανε τους Νετς φαβορί, αλλά οι Μπακς προσπέρασαν με καλάθια των Μίντλετον, Χόλιντεϊ (στα 11’’). Στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων Νετς, ο Μπρουκ Λόπεζ σταμάτησε τον Μπρους Μπράουν (16 π.). Ο Μίντλετον διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τη γραμμή 2’’ πριν ακουστεί η κόρνα και ο Ντουράντ αστόχησε στην εκπνοή.

Οι Μπακς προηγήθηκαν με 30-9 στο πρώτο δεκάλεπτο με 15 πόντους του Γιάννη. Το ξέσπασμά τους δεν είχε συνέχεια και το σκορ στο ημίχρονο έγινε 45-42. Οι Νετς προηγήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη της γ’ περιόδου με 64-65.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους και 14 ριμπάουντ, αν και ήταν πολύ άστοχος στις βολές (4/9) και στα τρίποντα (1/8). Ο Κρις Μίντλετον ήταν εξίσου καλός, με 35 πόντους και 15 ριμπάουντ. Oι Μπακς δεν είχαν άλλον παίκτη με διψήφιο σκοράρισμα.

Ο σπουδαίος Ντουράντ (30 π.) και ο Κάιρι Ίρβινγκ (22 π.) ξεχώρισαν από τους Νετς, που παρατάχθηκαν και πάλι χωρίς τον τραυματία Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε λίγα δευτερόλεπτα στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου και έκανε μία τάπα.

Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί αργά το βράδυ της Κυριακής στο Μιλγουόκι και ο πέμπτος τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτης στη Νέα Υόρκη.

Πιθανός αποκλεισμός των Μπακς μέσα στο επόμενο τετραήμερο μπορεί να δρομολογήσει τη συμμετοχή του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά, που αρχίζει στις 29 Ιουνίου.

Ο Ρικ Πιτίνο αρχικά απέκλεισε το ενδεχόμενο, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε ότι δεν περίμενε το γρήγορο 2-0 των Νετς και άφησε την πόρτα ανοιχτή. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ήδη μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter