NBA: Οι Ορλάντο Μάτζικ απέσυραν τη φανέλα του Σακίλ Ο’ Νιλ (Video)

NBA: Οι Ορλάντο Μάτζικ απέσυραν τη φανέλα του Σακίλ Ο’ Νιλ (Video)

Σε μία συγκινητική τελετή, οι Ορλάντο Μάτζικ τίμησαν τον παλαίμαχο σταρ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’ Νιλ, αποσύροντας τη φανέλα του θρυλικού σέντερ ο οποίος ξεκίνησε εκεί την καριέρα του, αγωνιζόμενος εκεί από το 1992 έως το 1996.

Κι αν για τους Ορλάντο Μάτζικ ήταν η πρώτη φορά που προχωρούν σε απόσυρση φανέλας, για τον «Shaq» ήταν η τρίτη φορά που βλέπει το όνομά του να τοποθετείται στην οροφή μίας αρένας, μετά τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Στο κλειστό κλαμπ των παικτών που είδαν τρεις φορές τελετή απόσυρσης φανέλας, βρίσκονταν οι Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και Πιτ Μάραβιτς.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ένας από τους πιο dominant σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ, επιλέχθηκε στο Νο1 του Draft του 1992 από τους Ορλάντο Μάτζικ. Συνέθεσε μαζί με τους Χάρνταγουεϊ και Χόρας Γκραντ μία εξαιρετική τριάδα η οποία οδήγησε τους Μάτζικ στους τελικούς του 1995, με τους Ρόκετς να στέκονται ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Στη συνέχεια, ο Σακίλ αποχώρησε και το 1996 βρέθηκε στο Λος Άντζελες συνεχίζοντας τη θρυλική του καριέρα στο πλευρό του Κόμπι Μπράιαντ.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Επικοινωνιακή διαχείριση της οργής των αγροτών με εξαγγελίες για φθηνό ρεύμα

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αναζητά σημείο ισορροπίας στη συνάντηση με τους αγρότες

Αγρότες: Συναντούν τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Χαμηλές προσδοκίες, έτοιμοι για κλιμάκωση

Έγκλημα στα Τέμπη: Μπάζωσαν τον χώρο αλλά κανείς δεν λέει ποιος έδωσε την εντολή

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter