NBA: Στους Μπακς μέχρι το 2028 ο «Μίδας» Γιάννης Αντετοκούνμπο

NBA: Στους Μπακς μέχρι το 2028 ο «Μίδας» Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πράξη το δόγμα «για πάντα στο Μιλγουόκι». Ο Έλληνας σούπερ σταρ συμφώνησε τα ξημερώματα να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Μπακς για άλλα τρία χρόνια και να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2028.

Η πρόσθετη τριετία θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 174 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το πενταετές συμβόλαιο που εκπνέει το 2025 έχει συνολική αξία 215 εκ ευρώ. Επιπρόσθετα, ο Γιάννης υπολογίζεται ότι κερδίζει περίπου 37 εκατομμύρια ετησίως από διαφημίσεις και προσωπικές χορηγίες.

Ουσιαστικά η συμφωνία ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Γιάννη με ανάρτηση στο Twitter, όπου εικονίζεται ο ίδιος αγκαλιά με το τρόπαιο από το πρωτάθλημα που οι Μπακς κατέκτησαν το 2021. «Εμπρός να το πάρουμε», έγραψε ο Greek Freak δίπλα στη λέξη #extension (επέκταση)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που τον Δεκέμβριο κλείνει τα 29 του, κλείνει μία δεκαετία στο ΝΒΑ και δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εκτός Μιλγουόκι. Στην προσπάθειά τους να τον δελεάσουν ώστε να επεκταθεί η συνεργασία και μετά το 2025, οι Μπακς έφεραν φέτος στην ομάδα τον κορυφαίο σκόρερ της περυσινής σεζόν Ντέμιαν Λίλαρντ. O Γιάννης είχε δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να φύγει για άλλη ομάδα, αρκεί οι Μπακς να δείχνουν φιλοδοξίες πρωταθλητισμού. Το νέο συμβόλαιο θα τον κρατήσει στην πόλη μέχρι τα 34 του χρόνια.

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ αρχίζει τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter