ΝΔ: Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Αύριο η ομιλία Μητσοτάκη στο συνέδριο

ΝΔ: Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Αύριο η ομιλία Μητσοτάκη στο συνέδριο

Δύο ακόμη υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές ανακοινώθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση του συνόλου των ονομάτων, που θα καταρτίσουν τη γαλάζια λίστα.

Πρόκειται για τους Νίκο Στέφο, που είναι δημοσιογράφος – συγγραφέας και την Νουρτζάν Σούλογλου, η οποία είναι γιατρός και επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης.

Όλα ανοιχτά για Μπελέρη

Υπενθυμίζεται, ότι ένα όνομα που έχει προκαλέσει πολλές διαβουλεύσεις στο Μαξίμου, είναι αυτό του Φρέντι Μπελέρη. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο γιός και ο αδερφός του, ώστε να υπάρχει εμβάθυνση της συζήτησης, για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Ξεκινάει το γαλάζιο συνέδριο

Αύριο Παρασκευή, ξεκινάει και το συνέδριο (5 έως 7/4) της Νέας Δημοκρατίας, όπου θα μιλήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος του πρωθυπουργού θα είναι να επανασυσπειρώσει τη γαλάζια βάση, η οποία τους τελευταίους μήνες, είναι απογοητευμένη και διχασμένη, κυρίως λόγω του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, ότι οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς δεν θα μιλήσουν στο συνέδριο, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα προς το Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Ο κόσμος να περιμένει ντρέτα λόγια – Να φύγει το άλλοθι του 41% (Video)

Προκλητικός Κυρανάκης: «Αν έχουμε μία παραίτηση για κάθε πρόβλημα, δεν θα υπάρχει κανείς στην πολιτική» (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Πλήρης κάλυψη Μαξίμου σε Χρυσοχοΐδη- Η λύση «δεν είναι να πάρουμε το κεφάλι ενός υπουργού»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter