Προκλητικός Κυρανάκης: «Αν έχουμε μία παραίτηση για κάθε πρόβλημα, δεν θα υπάρχει κανείς στην πολιτική» (Video)

Προκλητικός Κυρανάκης: «Αν έχουμε μία παραίτηση για κάθε πρόβλημα, δεν θα υπάρχει κανείς στην πολιτική» (Video)

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, σε ότι αφορά το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λόγω του στυγερού εγκλήματος της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το οποίο έγινε, λόγω και των εγκληματικών αστυνομικών παραλείψεων.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σημείωσε για την πολιτική ευθύνη και το ενδεχόμενο παραίτησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ότι «πάντα υπάρχει πολιτική ευθύνη. Όλοι μας έχουμε πολιτική ευθύνη. Και η κυβέρνηση έχει πολιτική ευθύνη και οι υπουργοί, έχουν πολιτική ευθύνη και οι βουλευτές. Εάν έχουμε μία παραίτηση για κάθε πρόβλημα που συμβαίνει, δεν θα υπάρχει κανείς να ασχοληθεί με την πολιτική. Και θα έχουμε ευθυνόφοβους πολιτικούς και ευθυνόφοβους αστυνομικούς».
Λειτουργούν ως αντιπολίτευση ενώ είναι κυβέρνηση

Παράλληλα, ο Κυρανάκης μιλούσε λες και ανήκει στο κόμμα της αντιπολίτευσης, καθώς προχώρησε σε μία σειρά από διαπιστώσεις, που έχουν γίνει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι δομικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «χρειαζόμαστε περισσότερους αστυνομικούς, ναι. Χρειαζόμαστε καλύτερη εκπαίδευση ναι», με τους δημοσιογράφους να του υπενθυμίζουν, ότι δουλειά της κυβέρνησης, δεν είναι να διαπιστώνει τι πρέπει να γίνει εδώ και χρόνια, αλλά να κάνει πράξεις.

«Τα πράγματα δεν λειτούργησαν καν»

Σε ότι αφορά το τραγικό συμβάν και τις εγκληματικές παραλείψεις της αστυνομίας, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σημείωσε ότι «δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Είναι ώρα για αποφασιστικότητα και πράξεις. Τα πράγματα δεν λειτούργησαν καν. Εδώ υπήρχε αδράνεια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται ένας αστυνομικός που έχει απέναντί του μία κοπέλα, που τα έχει κάνει όλα σωστά και της λέει πάρε εσύ το 100. Πάρα πολλά περιστατικά έχουν αποφευχθεί από αστυνομικούς που κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Υπάρχουν προφανώς και ποινικές ευθύνες για αυτή την αδράνεια».

Δείτε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη


Νέο κρεσέντο από τον «υδροχόο» Σφακιανάκη: «Ας φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, από το να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (Video)


Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας


Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)


Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά


Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία


Αγ. Ανάργυροι: «Για να βρίσκεται εκεί ο νόμος του δίνει το δικαίωμα» – Οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ για τον επίορκο αστυνομικό (Video)


Απίστευτες εικόνες: Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε εκκλησία – Έτρεξε και του έριξε μπουνιά (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter