Νέο κρεσέντο από τον «υδροχόο» Σφακιανάκη: «Ας φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, από το να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (Video)

Νέο κρεσέντο από τον «υδροχόο» Σφακιανάκη: «Ας φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, από το να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (Video)

Επιμένει στα όσα αδιανόητα υποστήριξε για την γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης, μετά και τη διαγραφή του από την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του επανέρχεται με αναφορές στο… ζώδιο του, κάνοντας παράλληλα λόγο για «challenges», ενώ επιμένει στην άποψη που εξέφρασε λέγοντας: «Είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα».  

Διαβάστε επίσης: Σφακιανάκης: Η αδιανόητη δήλωση που προκάλεσε σάλο και οδήγησε στη διαγραφή του (Video)

Παράλληλα, για την διαγραφή του από την «ομάδα Χαρδαλιά» ανέφερε ότι «Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά από το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς. Εδώ γελάμε. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λεω. Καταλαβαίνετε από το βλέμμα μου, από τον τρόπο που μιλάω το πόσο δίκιο έχω». 

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανέβασε στα social media ανέφερε:

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις και δεν μπορεί κανείς να μου το αλλάξει. Έτσι λοιπόν είναι εμπειρία και όχι παράδειγμα».

Και συμπληρώνει: «Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα “περνάω καλά”, αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει».

«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά. Να είναι καλά και η περιφέρεια. Εγώ σας αγαπώ και προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά από το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς. Εδώ γελάμε. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λεω. Καταλαβαίνετε από το βλέμμα μου, από τον τρόπο που μιλάω το πόσο δίκιο έχω» προσθέτει.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας


Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)


Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά


Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία


Αγ. Ανάργυροι: «Για να βρίσκεται εκεί ο νόμος του δίνει το δικαίωμα» – Οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ για τον επίορκο αστυνομικό (Video)


Απίστευτες εικόνες: Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε εκκλησία – Έτρεξε και του έριξε μπουνιά (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter