Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία

Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία
EUROKINISSI

Μετά από τέσσερις ημέρες, τον σάλο και την οργή που ξεχειλίζει για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα ακριβώς έξω από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων,  ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρείχε διαβεβαιώσεις πως «θα αποκαλυφθεί η αλήθεια». Όλα αυτά μετά τα «πυρά» της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών που στρέφει τα «πυρά» της προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα: Ομοσπονδία Αστυνομικών κατά ηγεσίας ΕΛΑΣ: «Σκέφτηκε κάποιος να αφήσει την καρέκλα;»

Ειδικότερα, υποστήριξε: «Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου, όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε».

Ταυτόχρονα ισχυρίστηκε πως: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές -αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες- όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτε. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη, και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

 

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κυριακή

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ξηλώθηκαν» ακόμη 4 άτομα από το ΑΤ

Άγιοι Ανάργυροι: Και δεύτερη αστυνομικός του ΑΤ εμπλέκεται στο κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά

Aγ. Ανάργυροι: Τους έλεγε ότι βλέπει τον δολοφόνο της και η Άμεση Δράση κρατούσε σημειώσεις – Συγκλονίζει το ηχητικό (Video)

Αγ. Ανάργυροι: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό», η εξοργιστική απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη που ζήτησε την προστασία της ΕΛΑΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter