Άγιοι Ανάργυροι: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Στις 12:00 η κηδεία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Στις 12:00 η κηδεία της Κυριακής

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τη γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων αλλά και με τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 39χρονος δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος με θύμα την 28χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον την 25ης ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Παράλληλα, στα Άνω Λιόσια, συγγενείς και φίλοι θα πουν στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στην Κυριακή, με την εξόδιο ακολουθία να τελείται στα Άνω Λιόσια.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί»

Τους απαράδεκτους και εξοργιστικούς χειρισμούς του αστυνομικού, αποκαλύπτει το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει την συνομιλία που είχε 28χρονη κοπέλα με τον αστυνομικό της άμεσης δράσης όταν αντικρίζει τον 39χρονο γυναικοκτόνο.

Ο αστυνομικός, αντί να διευκολύνει την 28χρονη Κυριακή, η οποία έκανε ξεκάθαρο ότι νιώθει απειλή γιατί ο πρώην σύντροφός της θα της ασκήσει βία, σημείωνε συλλαβιστά όσα του έλεγε η 28χρονη, ενώ όταν ζήτησε περιπολικό να την πάει σπίτι της, της είπε ανερυθρίαστα ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Διαβάστε σχετικά: Aγ. Ανάργυροι: Τους έλεγε ότι βλέπει τον δολοφόνο της και η Άμεση Δράση κρατούσε σημειώσεις – Συγκλονίζει το ηχητικό (Video)

«Ξηλώθηκαν» στελέχη του ΑΤ

Μετά τις αποκαλύψεις για τους λανθασμένους χειρισμούς αστυνομικών στη δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, «ξηλώθηκε», σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διοικητής του τμήματος ενώ ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου της Άμεσης Δράσης που μιλούσε με το θύμα αλλά δεν καταλάβαινε τι του λέει είναι αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες.

Επιπλέον, απομακρύνθηκε ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα, ο οποίος ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Διαβάστε επίσης: Αγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκαν» ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης – Εξετάζονται ποινικές ευθύνες αστυνομικών

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει την 28χρονη Κυριακή – Συγκλονιστικό ντοκουμέντο (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και απέβαλε μετά από επίθεση του 39χρονου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter