Αγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκαν» ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης – Εξετάζονται ποινικές ευθύνες αστυνομικών

Αγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκαν» ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης – Εξετάζονται ποινικές ευθύνες αστυνομικών
EUROKINISSI

Μετά τις αποκαλύψεις για λάθη αστυνομικών στη δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων οι εξελίξεις μέσα στην Ελληνική Αστυνομία φαίνεται ότι επιταγχύνονται και από την ΕΔΕ η οποία είχε διαταχθεί χθες, περνάει σε πιο άμεσα μέτρα.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες «ξηλώθηκε» ο διοικητής του τμήματος ενώ ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου της Αμεσης Δράσης που μιλούσε με το θύμα αλλά δεν καταλάβαινε τι του λέει είναι αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες.

Επιπλέον, απομακρύνθηκε ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα, ο οποίος ερευνάται από την ΕΛΑΣ και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Διαβάστε επίσης:

Aγ. Ανάργυροι: Τους έλεγε ότι βλέπει τον δολοφόνο της και η Άμεση Δράση κρατούσε σημειώσεις – Συγκλονίζει το ηχητικό (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει την 28χρονη Κυριακή – Συγκλονιστικό ντοκουμέντο (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και απέβαλε μετά από επίθεση του 39χρονου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter