Νέα Φιλαδέλφεια: Η UEFA ζητά «λεπτομερή αναφορά» από τις ελληνικές αρχές

Νέα Φιλαδέλφεια: Η UEFA ζητά «λεπτομερή αναφορά» από τις ελληνικές αρχές

Αναλυτική αναφορά από τις ελληνικές αρχές ζήτησε η UEFA για τα γεγονότα που κλιμακώθηκαν με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή το βράδυ της Δευτέρας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου υπαινίσσεται στην ανακοίνωσή της ότι σκοπεύει να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας εν όψει των δύο αγώνων της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (15 και 19 Αυγούστου).

Υπενθυμίζουμε ότι η «Ένωση» έχει ζητήσει επίσημα την παραδειγματική τιμωρία του κροατικού συλλόγου, ενώ η Ντιναμό επιρρίπτει τις ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία και στην ίδια την ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της UEFA, πρώτη μετά την αναβολή του αγώνα της Τρίτης, έχει ως εξής:

«Στις 8 Αυγούστου 2023, λόγω των φρικιαστικών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, τα οποία οδήγησαν στον χαμό μιας ζωής, η UEFA κοινοποίησε τις αποφάσεις της για αναβολή του αγώνα ΑΕΚ εναντίον GNK Dinamo που επρόκειτο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα.

Μετά από αυτή την απόφαση, η UEFA βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφές με τις ελληνικές εθνικές αρχές και έχει ζητήσει να λάβει λεπτομερή αναφορά των περιστατικών προκειμένου να επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από πλευράς ασφάλειας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα.

Τα επόμενα βήματα και τυχόν μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter