Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Λαμία – Τι ισχύει από την Τρίτη

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Λαμία – Τι ισχύει από την Τρίτη

Έκτακτη ανακοίνωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξέδωσε η Νέα Οδός. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και αύριο Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από τις 19:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επόμενης, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από τον Ημικόμβο (Η/Κ) Σχηματαρίου στο 66,385ο χλμ. έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας στο 75,525ο χλμ.

Όσοι οδηγοί κινούνται στην κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου από τον H/Κ Σχηματαρίου, θα οδηγούνται μέσω του παράπλευρου δικτύου και θα εισέρχονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Ριτσώνας. Επίσης, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από τον Η/Κ Σχηματαρίου στην κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται ομοίως στον Α/Κ Ριτσώνας μέσω του παράπλευρου δικτύου, όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η είσοδος στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Σχηματαρίου, δεν θα είναι εφικτή.

Κατά τη διάρκεια που θα ισχύουν τα εν λόγω μέτρα θα υπάρξει αναπροσαρμογή της τιμής διοδίων στον Πλευρικό Σταθμό Θήβας και στον Μετωπικό Σταθμό Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμίας.

«Σε περίπτωση παράτασης των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί θα ενημερωθούν εκ νέου», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Εθνική Οδός.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Τέμπη: Μπάζωσαν τον χώρο αλλά κανείς δεν λέει ποιος έδωσε την εντολή

Αγρότες: Συναντούν τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Χαμηλές προσδοκίες, έτοιμοι για κλιμάκωση

Γλυφάδα: Το κίνητρο του δράστη για το μακελειό αναζητούν οι Αρχές – Τα πρώτα στοιχεία (Video)

Γάζα: Προ των πυλών η χερσαία επίθεση στη Ράφα – Πιέσεις από Ισραήλ για εκτοπισμό αμάχων στα σύνορα

Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter