Νέα Φιλαδέλφεια: Η θέση της ΑΕΚ για όσα λέγονται για «ραντεβού οπαδών»

Νέα Φιλαδέλφεια: Η θέση της ΑΕΚ για όσα λέγονται για «ραντεβού οπαδών»

Στην ΑΕΚ αισθάνονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι, μετά τις αναφορές για «ραντεβού οπαδών» που ξεκίνησαν από κάποια βίντεο καμερών ασφαλείας, τα οποία δείχνουν φίλους της ΑΕΚ να τρέχουν στην πλατεία του αετού.

Στον «δικέφαλο» στέκονται στο γεγονός ότι κανείς από τους οπαδούς της ΑΕΚ δεν κουβαλούσε πολεμοφόδια ή είχε καλυμμένο πρόσωπο. Αντιθέτως, όπως υποστηριζουν στον σύλλογο, οι οπαδοί της κινήθηκαν «άναρχα» και διασκορπίστηκαν αμέσως, μόλις επιτέθηκαν οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Αναλυτικά τα όσα υποστηρίζουν στην ΑΕΚ: «Πέρα από τη χυδαιότητα και την ύβρη στον νεκρό, πρέπει να μιλήσουμε και για κατάφορη ψευδολογία. Χρησιμοποιούνται αποσπασματικά κάποια κομμάτια από κάμερες που δείχνουν κάποιους πιτσιρικάδες, με τις βερμούδες τους, με ακάλυπτα πρόσωπα, χωρίς να κρατούν πολεμοφόδια και όλα αυτά που συνήθως κρατούν σε ραντεβού μεταξύ οπαδών. Ραντεβού θανάτου δεν έχουν δοθεί ποτέ μέσα σε πλατείες με κόσμο και παιδάκια. Αυτά τα πράγματα γίνονται στα μουλωχτά για να φεύγουν από τα μάτια της αστυνομίας.

Πρόκειται για μία ακατάσχετη χυδαιολογία. Ήταν θαμώνες των γύρω καφέ που έσπευσαν να δουν τι γίνεται και τράπηκαν σε φυγή μόλις κατάλαβαν τι έρχεται. Έφυγαν άτακτα όταν είδαν έναν στρατό ναζιστών. Δεν υπάρχει κανένα ραντεβού, καμία μάχη, κανένας πόλεμος μεταξύ δυο πλευρών. Ήταν οι επελαύνοντες φασίστες που όρμησαν στην πλατεία του αετού και δημιούργησαν αυτό το μπάχαλο με αποκορύφωμα το τραγικό φινάλε με τον Μιχάλη που είχε την ατυχία να ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Αυτά έχουν γίνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter